19. juni 2008

Symaskintrekk


Jeg har som tidligere nevnt kjøpt en "hytte-symaskin" fra Ikea. Den har blitt flittig brukt de siste dagene, men nå nærmer det seg snart avreise, og da blir den stående igjen her og samle støv. Jeg fant ut at det kunne være lurt med et symaskintrekk som dekker den når den ikke er i bruk, og som likevel kunne lyse opp litt. Jeg har brukt stoff fra Ikea og tok noen mål på bredde, lengde og høyde av maskinen, før jeg klippet i vei. I ettertid så kunne jeg kanskje vært litt mer nøyaktig med målene, for det ble muligens litt stort - men, bedre med litt stort enn for lite!

5 kommentarer:

Gryda sa...

Så smart! Det tror jeg jammen meg at jeg også skal lage til min Ikea-traktor. Den blir jo ikke så ofte brukt, så det er fint å ha den pakket inn der den står!

Maria / Frøken Fryd sa...

Oi så produktiv du har været på din ferie.
Flotte vesker, og fint antrek til symaskinen.
Solhatten er bare helt WOOOW

Klem Maria

siripirisiri sa...

Hei og hopp!
Dette er mitt første besøk
her, og det blir nok ikke det siste! Flott blogg og mange flotte ting!

Siri:)

mali-mo sa...

Hei! Som du syr og syr og syr...blir så imponert over sånn effektivitet. Fint med hjemmesydd trekk til symaskinen, de der erdige er jo ikke så stilige at det gjør noe,men ditt blir man jo glad av å se på!

Jeg skulle sette meg til igår kveld og sy litt, men jeg har jo altså ikke noe syrom, så da er det å dra frem alt jeg trenger fra skuffer og skap og sette seg til på spisebordet...sukk. Og med dårlig lys og endeløs leiting etter ting jeg ikke finner (pga manglende oppbevarin) så druknet sygleden litt i irritasjonene.. ;)

Kanskje jeg bør lage et lite innlegg om dette så mali-mo mannen virkelig oppfatter mine behov hehe. Har tenkt å ta meg en ny syøkt ikveld kanskje, hvis motivasjoen vender tilbake ;)

Tusen takk for koselig kommentar hos meg, blir så glad når noen skriver at de liker bloggen min! Den utfordringen jeg fikk av deg har jeg skrevet tidligere, så blar du litt tilbake under "Blogglandia" etiketten så kan du lese litt om meg der ;)

Ønsker deg en kjempefin helg!

Dr. Gill sa...

Takk for hyggelige kommentarer!

Mali-mo: Jeg burde jo sett at du hadde fått utfordringen....

Kjenner godt følelsen med at man mister litt syglede når det blir mye styr med å finne frem ting. Jeg er så heldig å endelig ha fått mitt eget syrom der jeg bor nå, men på "hytta" blir det til at jeg okkuperer kjøkkenbordet. Jeg kjøpte for leden noen fine bokser og en krukke til å oppbevare diverse syting i her på hytta, og de tror jeg skal vise i løpet av de neste dagene :)

Og når det gjelder effektivitet, så er det nok kortvarig... Neste uke er det 60-timers jobbuke igjen, så da må nok syingen vente..