16. juni 2008

SommerantrekkJeg har sydd en solhatt til Lillegutt av oldemors blomstrete gardiner. Mønsteret er fra et av de siste Alt om Håndarbeide. Hatten er foret med oransje bomullsstoff fra Ikea. Selve bremmen er stivet opp med Vliselin. Lillegutt godtok hatten, men kun en kort stund, så det blir nok til at jeg må lage bånd slik at den knytes på.


Jeg fortsatte med det samme stoffet på en shorts, - ja, det skulle i alle fall bli en shorts. Men det ser ut som det ble mer en capribukse, eller høyvannsbukse :) Vid og god er den i alle fall. Mønsteret er fra Meedom, og jeg hadde hørt før at det er ganske store størrelser på de mønstrene - noe som stemmer! Neste gang er det nok ikke nødvendig med sømrom, nei.... Men Lillegutt godtok bekledningen, og syntes visst det var greit å bevege seg i den. Ikke tråkker han på buksebena når han går, og knærne beskyttes når han krabber. Så da er både mor og sønn fornøyd!

Det spørs om Pappa'n er like begeistret for storblomstrete antrekk på Lillegutt, men det får forbigå i stillhet..... Litt Hawai-stemning er jo ikke å forakte nå på sommeren :)

4 kommentarer:

Kaja sa...

Jättefina! Kul med blommor till en gutt! Just som sommarkläder och mjukiskläder så tycker jag faktiskt att Meedoms mönster är bra. För "snygga byxor" så är de lite väl stora i modellen.

Jag har sytt flera "lek-kläder" till barnen efter deras mönster och det är härligt för barnen att kunna röra sig ordentligt. I synnerhet för lilla tjejen som är van vid att få bli inklämd i tighta jeans. Sånt är modet, även för 2-åringar!

Gryda sa...

Du og du, så nydelig stoff! Fine plagg ble det også. Jeg har Meedom-boken, men har ennå ikke forsøkt meg på noe derfra. Men jeg registrerer at mange sier at modellene er store - det er godt at noen går opp løypa for meg ;-)

Jes sa...

Byxrna & hatten e´jättefina, verkligen sommriga.

rino sa...

gult & härligt somrigt:-)