28. april 2008

Knappeskatt!


Det har vært litt lite blogging den siste tiden. Travle dager med mye jobb og lite fritid gjør det vanskelig å få gjennomføre alt som jeg gjerne skulle ha gjort ved symaskinen. Men litt har det blitt tid til likevel. Blant annet så har jeg tatt frem en liten knappeskatt jeg har hatt liggende i mange år. Jeg var så heldig å arve et helt glass med gamle knapper fra en gammel tante for noen år siden. Jeg tror at samlingen kan strekke seg helt tilbake til 1930-tallet og frem til 70-tallet. Det var en fryd å strø de ut over bordet og beundre de! Så nå har jeg fått sortert de etter farger slik at det blir lettere å ta de frem når de skal brukes. Da gjenstår det bare å finne ut når de skal brukes :)

Apropos knapper, så er Lillegutt også fasinert over fine knapper. Han fikk en barnebok for noen uker siden som handlet om knapper! Den er kjempefin og passer både til helt små barn som skal oppdage bokverdenen, men også til litt større barn som skal lære å telle.

4 kommentarer:

Gryda sa...

Kul bok, da! Hvor får man tak i den, tro?

Maria / Frøken Fryd sa...

Sikke en herligt arv at få. Flotte knapper, kan forstå man kan falde i staver over at kigge på dem :-)

Klem Maria

florin sa...

Jag gillar oxå knappar, blir så glad av att titta på alla fina färger!

Dr. Gill sa...

Knapper er gøy, ja! Gryda: Knappeboken er kjøpt på salg på den lokale bokhandelen. Et must for alle barn av knappeelskere :)