4. mars 2008

Fri!!


Endelig friuke etter mange lange vakter! Endelig litt tid til å tenke på puslerier igjen :) Det har ikke blitt tid eller overskudd til å ta frem symaskinen i løpet av de siste ukene. Men nå er det muligheter! Jeg fikk for leden dag boka til Hanne Meedom i posten, "Børnetøj 0-3 år". Jeg har lenge vurdert å kjøpe den, og etter at både Gekko og Snux anbefalte den, bestilte jeg den. Den ser veldig lovende ut, så jeg gleder meg til å ta fatt på mønstrene.

Jeg var en tur i byen i går og da var jeg innom Åhlens en tur. Hadde egentlig håpet at de hadde igjen noe av tøyene som var på salg, men den gang ei.... Så da ble det til at jeg fikk med meg noen av de til ordinær pris. Det brune tror jeg kan bli fint til en veske. Det grønne er voksaktig, så de kan passe fint til smekker, slik som Snux har gjort, eller til duk. Trenger noe som er lett å tørke av nå som Lillegutt har begynt å spise på egen hånd.


Når jeg tenker meg om, så ble det visst litt tøy for leden dag i forrige uke også. Hadde litt sy-abstinenser, så da måtte jeg ha litt "åndelig påfyll" i den lokale sybutikken. Jeg skulle egentlig ha litt av et skråbånd jeg hadde bestilt, men greide å komme ut igjen med litt mer..... Hundestoffene var jo bare så søte! Det store måtte jeg jo bare ha siden det kostet 20 kr/m! Men de andre var nok i en annen meterpris.... Og så kom jeg over slike anti-skli-potetrykk som man kan ha under tøfler og sokker! De har jeg jo vært på jakt etter, og så plutselig var de der i den lille butikken! Klart jeg måtte ha de :) Ja, ja. Godt det er lønning snart! (Og mannen lurte på hvordan det kunne ta sånn tid å kjøpe litt skråbånd.......)

Til slutt må jeg vise den flotte dressen som Lillegutt fikk av mormor i dag! Deilig tykt garn i nydelig off-white! Den blir god å ha både nå og nærmere våren. Votter hadde hun også strikket! Regner med at han blir litt av en sjarmør i den :)


3 kommentarer:

GOBLIgobli sa...

Haha, männen kommer aldrig förstå det där med att man bara inte kan gå in och köpa lite skråband. :-D
Det gröna med blommor var ju såå snyggt och tror jag har sett det här på Åhlens också.
Välkommen tillbaks! :-)

KajaDesign sa...

Jag har föregångaren till den boken, men nu börjar mina barn bli så stora att jag köpte 4-6-årsboken och efter att ha sett den så sålde jag min gamla bok och köpte en likadan som din. Bilderna i denna boken är MYCKET mer inspirerande än föregångaren.

Älskar den boken. Det är min "bibel" för alla projekt. Jag är inte mycket för att följa efter mönster, men här får jag en ram att hålla mig inom.

//Kaja

Dr. Gill sa...

Takk for koselige tilbakemeldinger. Godt å høre at flere synes boken er fin. Det er masse fine mønster i den - problemet er bare å bestemme seg for hva man skal begynne med :)