13. februar 2008

Skattekiste Del 2

Jeg har som tidligere nevnt tatt en titt i mammas sysaker. Og jeg har nå vært så heldig å komme over masse stoff fra 70-tallet som jeg har fått overta. Hurra! Noen er bare små biter, men som er fine å bruke til detaljer og små puslerier, mens andre igjen er store som sengesett.


Brun cordfløyel og tykt bomullsstoff med Emil-figurer.


Ulike varianter over temaet blomstrer.


Barnesengetøy som jeg brukte da jeg var liten.

Så nå må jeg tenke meg godt om før jeg begynner å klippe!

I morgen begynner jeg i ny jobb etter å ha vært i fødselspermisjon. De første ukene har jeg mange lange vakter, så det kan nok tenkes at det blir en liten pause i bloggingen. Men jeg håper å være snart tilbake med nye prosjekter :)

5 kommentarer:

GOBLIgobli sa...

Å vilken tygskatt! Tänk att man kan hitta så mycket roligt i gamla gömmor. Ska bli kul att se vad du hittar på. :-)
Lycka till på jobbet. ;-)

Jes sa...

Vilka härliga tyger!!!

Strikkelykke sa...

Så fantastisk det emil stoffet og cord stoffet! Hva skal det bli?? Når han blir litt større og skal i bursdag til kompisene sine trenger han en liten veske til penskoene og presangen. Hva med emilstoff og brun cord?? Da vokser han ikke ut av det heller :-)( og kommer garantert til å få kommentarer hver gang!!) Følger med :-)

KajaDesign sa...

OJ! En sådan skattkista skulle jag också vilja ha!!

Dr. Gill sa...

Takk for hyggelige kommentarer!Og takk for ideen, Strikkelykke :) Det er inspirerende å se at dere følger med i bloggen selv om jeg har hatt en liten pause de siste ukene! Men nå er jeg tilbake!