8. november 2009

Rødhette og ulvungene

Ja, så er jeg tilbake. Det har blitt en stund siden sist. Livet som tobarnsmamma er både morsomt og utfordrende. Storebror på 2 år har hatt mye moro med fantasileker i det siste. Det begynte i sommer da jeg kommenterte at han tok en stor bit av brødskiva og jeg kalte det vel for en ulvebit. Dette har han spunnet videre på, og kaller seg selv støtt og stadig for Ulvungen og Lillebror for Ulvebabyen. Jeg har blitt Ulvemamma og Pappa'n er Ulvepappa. Vi har til og med Ulvebil!!



Det ble derfor naturlig å lage applikasjoner av ulvebarn på denne tunikaen. Jeg hadde planlagt å lage en rød tunika i fleece da jeg så dette nydelige Rødhette-pyntebåndet hos Retrosaria. Og da Ulvehistorien ble laget, ble det naturlig å koble Ulvebarna mine inn i Rødhettetunikaen.

Jeg har modifisert mønsteret "Pigeon Grey ylleklänning " I Ottobre 5/2009. Jeg har laget en ammeåpning i front (a la Boob) og sydd på en hette siden det er Rødhette :). Fleecen er fra Stoff og Stil, og det samme er jerseyen som er brukt som for i hetten og kanten på ermene, samt i applikasjonen. Applikasjonen er sterkt inspirert av Syko som lager utrolig flotte applikasjoner. Ta en titt hos henne om du ikke har gjort det.

4 kommentarer:

Husmorspira sa...

Så fantastisk stilig kjole. -og så masse anna flott du syr også!
Likte alle skjørtene dine også!

Vinterbarn sa...

Kjempekoselig ulvehistorie :)og morsom kjole!

mamma i nord sa...

Kjempefin ammetunika, og ulvehistorien var koselig

Annabell sa...

Så flott kjole du har sydd.:)