9. november 2009

Fleecepose


Lillebror har fått seg en vognpose laget i luksusfleece i brunt med hvite bomber fra Stoff og Stil. Herlighet for et stoff! Kjempemykt og varmt, men det drysser jo så innmari når man klipper og syr i det! Jeg måtte gå over posen med klesbørste flere ganger etter at den var ferdigsydd for å få bort alle de små tøyruskene.


Mønsteret er fra "Blødt børnetøj" og i str. 68. Jeg syntes den så veldig lang ut da den ble ferdig, men gutten vokser som et uvær, så det er ikke så veldig mye å gå på faktisk. Men posen passer perfekt i vognbagen og da håper jeg at både posen og bagen holder til han kan begynne å sitte i sportsvogndelen av vognen.


Ermene har lukking slik at små fingrer ikke fryser i kulden, og hetten er foret med søt brun interlock med hvite skyer fra Jny Design. Lukkingen var et kapittel for seg.... Jeg turde ikke begynne med glidelås og trykknapper i den tykke fleecen, så det ble en egenkomponert lukning med noen gamle kåpeknapper jeg hadde liggende og anorakkbånd. De fungerer fint og Lillebror klaget ikke på den nye posen i alle fall :)6 kommentarer:

od Andulky sa...

Underbar! Ser superskön ut!!

Polkahjerte sa...

Kjempefin! Jeg faller alltid for polkadotter. Tror jeg må kjøpe mer på Stoff og Stil, selv om tiden er inne for kjøpestopp. Stoffet hadde kanskje blitt fint i en høstjakke og..?

Jes sa...

Supersnygg!!!!
Den kommer lillebror att stormtrivas i :) der varm och skön ut!

Syserine sa...

Så praktisk!

mamma i nord sa...

Den var alldeles nydelig.
Har tenkt å sy noe i denne fleecen, men hører mange sier den ryr sånn, men lekker er den.

Annabell sa...

Den så utrolig deilig ut og jeg tenker det er en liten gutt som kommer til å kose seg i den der i vinter:)