2. februar 2009

Ny inspirasjon

Jeg har fornyet tøylageret igjen. Jada. Jeg er avhengig. Men det er god terapi med fine stoff. Og om man ikke får brukt de med en gang, så kommer de helt sikkert til nytte en dag! Jeg skulle egentlig ikke ha noe på salget til Stoff & Stil, men det ble visst litt alikevel. Jeg ser nå at det går i rødtoner hos meg :) Jo, forresten jeg har en plan allerede. Det røde jerseystoffet nederst i hjørnet skal bli en mammakjole/tunika. Må bare bli ferdig med den kjolen jeg allerede jobber med. Har igjen å legge opp kanten nede og fikse på noen seler og knapper. Det er rart - når man tror at man snart er ferdig, så kommer det en hindring (les:utfordring) på veien. Ja, ja. Man lærer vel noe av det også.... Men det kommer jegtilbake til når kjolen er helt ferdig. Appelsinknappene på bildet er fra den lokale sybtikken. De bare ble med.Etter å ha sett igjennom gardinlageret hjemme hos mamma, fant jeg noen gule litt kraftig vevd gardiner som jeg tenkte enten kunne bli spencer eller lignende. Vi får se. Det brune stoffet er bare nydelig, og er et gammelt putetrekk. Skulle gjerne hatt mer av det.


Det ble litt tøy fra den lokale gjenbruksbutikken også. Ser for meg at det beige tøyet med brune og hviteblomstrer kan bli fint til et par barnebukser eller barnekjole. De andre blomstrete vet jeg ikke helt hva kan bli, men kanskje noe til en veske eller tre? Tar gjerne i mot forslag.

Og så rosinen i pølsa! Se på de utrolig flotte båndene!! Jeg har en plan for "Rødhette og ulven", det ble derfor 5 meter. Men "Snøhvit og de 7 dvergene" var bare noe jeg måtte ha i tillegg, så det ble litt mindre av det. Jeg har lett hos diverse forhandlere på nettet etter det første båndet, og fant vel ut at å bestille fra Portugal var det billigste. Jeg kjøpte det hos Retrosaria, og kan anbefale de. Rask og trygg levering til ok pris. Jeg fant et llignende bånd i Tyskland, men de skulle ha over det dobbelte i porto - enda Tyskland ligger nærmere sist jeg så på kartet. Det er vel ikke alt man skal forstå...
Til slutt må jeg vise den nydelige apegenseren som Lillegutt har fått fra mormor. Intensjonen var jo at jeg skulle strikke denne, men jeg ser ikke alltid mine egne begrensinger - jeg er ingen strikker -, så da er det fint at noen kan overta. Men lapper greier jeg. Så nå er 20 ferdigstrikket og venter på montering og stæsj.8 kommentarer:

Kaja sa...

Underbara band!!! Nu får jag sitta på händerna så att jag inte råkar beställa....

anna sa...

Fina tyger och band!!
Tröjan var supersöt!

lise sa...

Wow, for noen utrolig flotte bånd! Ja, stoffene også, men de båndene er en virkelig skatt.

Herlig genser også.

Stora lilla j sa...

jösses vilken tröja!! Nä, det hade inte jag heller fixat! ;-)Och vilka läckra band! Inte avis alls- nej nej! ;-)

Gulligan sa...

Vilka fina band!!! tröjan var jättefin!!!

Pia sa...

Heisann dr. Gill=)Først må jeg få takke for dine søte kommentarer inne på Piabua*blomst*
Ser du er "stoffavhengi" du også og det var mange skatter å se på siden din!
Kjempesøt genser=)
Stooooor klem fra Pia

Kort og Søm sa...

Hei,
så mange fine stoff du har fått deg!
De båndene har jeg også sett på, har lyst på mange meter av de :o)
Blir spennende å se hva du skal lage!

Genseren var super!

Ps. kurset var kjempe bra, veldig morro!

annesand sa...

Her har du sannelig mye lekker inspirasjon, ja! De gule gardinene var jo helt knall! Og de røde og blå nellikene hadde jo passet utmerket til en sommerkjole til ei søt frøken, f.eks...

Ha nå spekulert til tanken ble tynn og tom, og greier ikke å avsløre ditt alter ego på Sykroken...

Ønsker deg ei strålende helg! Og du, fishy shorts var jo knallkuule!