21. januar 2009

Langt opphold


Det har vært et langt opphold i bloggingen i vinter. Årsaken er en liten spire i magen som har slått meg litt ut. Jeg håper at det blir litt mer overskudd de neste månedene, og det er kanskje muligheter for det siden jeg ikke skal jobbe før langt ut i neste år. Nå er det bare Lillegutt og Spiren som skal få full oppmerksomhet.


Det har blitt noen små prosjekter den siste tiden, som jeg ikke har blogget om og de kommer litt etter litt. Jeg tenkte først å presentere strikkeprosjektet mitt, nytt lappeteppe i Alpakka til Spiren. Jeg håper han/hun blir fornøyd med et teppe i rødfarger. Det er rart med det, at så snart man er gravid så begynner trangen til å lage noe og bygge rede til den lille. Jeg er jo som kjent ingen strikker (mitt forrige prosjekt med genser til Lillegutt måtte settes bort slik at det skulle bli ferdig før han vokste ut av den!), så her blir det helt basic - lapper som skal monteres sammen. Jeg har snart strikket ferdig lappene, så da er det bare å kvinne seg opp til montering og hekle kant.

3 kommentarer:

Kaja sa...

Grattis till Spiren! Var också väldigt trött, i synnerhet i andra graviditeten. Brukade passa på att jobba in lunchen och åka hem och sova en timme innan jag skulle hämta sonen på dagis. Annars skulle jag aldrig ha orkat med eftermiddagarna...

Dr. Gill sa...

Takk for det. Sikkert lurt å sove,ja. Gjorde det litt i starten, men har ikke så stort behov nå. Nå skal jeg bare være hjemme og ta det med ro siden blodtrykket er alt for høyt.

Kort og Søm sa...

Hei, så fine farger du har valgt! Gleder meg til å se det ferdig :o)