21. juni 2008

Oppbevaring


Det har blitt en del sysaker også på hytta i det siste.... (Det er rart hvordan disse tingene har en tendens til å spre seg....). Og for å lette på logistikken og pakkingen, har jeg funnet ut at det er best å ha sysaker hjemme og sysaker på hytta! Men for å få litt bedre oversikt har jeg kjøpt meg noen nydelige Tilda-bokser på Panduro, som jeg har sortert diverse småtteri i.Knappene syntes jeg måtte vises, så de er plassert i en glasskrukke fra Ikea. Det gjør det også hyggeligere og mer dekorativt i hyllen.
Da jeg var og kjøpte boksene, kom jeg over disse knappene på Panduro. Synes de var så søte, så de også ble med i handlekorgen! Hjerteknappene er i tre og har små hjerter inngravert i hjørnene, og de grønne knappene er i plast og har en halv blomst som dekorasjon.

2 kommentarer:

Gryda sa...

Søte knapper! Jeg synes det med knapper er så vanskelig. De riktige knappene "gjør" virkelig plagget, men det er ikke alltid så lett å finne, med mindre man vil betale masse.... Du har sikkert fått med deg at Sømmelig har masse fine knapper? Jeg var innom for første gang denne uka, og fant fine turkise knapper til et av evighetsstrikkeprosjektene mine.

Dr. Gill sa...

Joda, har nok blitt noen knapper fra Sømmelig også!