1. april 2008

KaninerDet har vært litt stille i bloggingen i det siste, men det har vært noen intense uker på jobb. Nå ser jeg frem til en ny friuke, og gleder meg med å planlegge hva jeg skal gjøre. Jeg har så vidt begynt på et av prosjektene, og det er å sy hettetrøye og bukse av kanintøyet. Endelig, så greide jeg å klippe i tøyet! Det har vært mange funderinger på hva jeg skulle sy, for jeg synes tøyet er så fint at det er vanskelig å klippe i det. Noen som kjenner seg igjen? Nå har jeg i alle fall latt saksen gå, og det er godt å vite at det er flere meter med nye kaniner på vei! Jenny har ordnet med ny produksjon og nye farger, så her er det bare å hive seg rundt skal man få litt av kaningleden :)


Jeg skal tilbringe friuken på "hytta" (les: leiligheten vår) i Oslo, og jeg har allerede laget meg en liste over ting jeg skal få gjort. En ting jeg gjerne vil gjøre, er å ta en tur på Sømmelig - en ny sykafe med kaffibar. Jeg har tittet litt på nettsiden og tror at den kan være verdt et besøk!

2 kommentarer:

GOBLIgobli sa...

Ska bli spännande att se hur de blir. :-)

Gry sa...

Hei, så fin blogg du har! (Jeg kikker innom rett som det er for inspirasjon, og har linket til deg på siden min ;-)

Jeg har også sett innom hjemmesidene til Sømmelig, og synes det ser spennende ut. Skriv en liten reiserapport hvis du kommer deg dit, da!