31. mars 2008

Takk, Maria!

Awarded parties must nominate five people who have not received the award.The blogs that receive the award must serve some purpose.Awarded parties must post the award banner on their site.The banner must remain linked to the above linked site.

Jeg har fått en Award fra Maria som blogger som Frøken Fryd . Hun skriver: "http://drgillspuslerier.blogspot.com/. De farver, tekstiler, og de ting hun syr og kreerer går lige i hjertet på mig. De minder om en varm sommerdag med is på terassen. De minder om hurra og glade dage. Hun er en kæmpe inspirator."

Tusen takk for den hyggelige oppmerksomheten! Jeg ble veldig glad da jeg oppdaget at jeg hadde fått den! Jeg har vært litt fraværende fra bloggingen den siste tiden på grunn av mye jobbing, så det var ekstra hyggelig å finne denne :) !

Jeg skal jo gi den videre til fem andre bloggere, og etter å ha tenkt meg om en stund, så har jeg valgt ut disse:

  1. Gekko: Du har en så utrolig flott produksjon, alt er så gjennomført og nydelig utført! Du er en stor inspirasjonskilde, og jeg har ofte lurt på hvordan du rekker alt med to små.
  2. Kokalal: Du er en mester på aplikasjoner, og lager så flotte instruksjoner og fremgangsmåter på produktene dine. Og jeg lurer også på hvordan du får tid til alt....:)
  3. Florin: Du er en mester i å velge ut flotte farger og mønster! Man blir jo glad å se på alt det vakre og stilige du syr! Det er stadig like spennende å se hva lager. Du ser muligheter og potensiale i tøy jeg aldri hadde greid å se!
  4. Snux: Du har en flott allsidighet, og inspirerer meg til å prøve meg på nye ting!
  5. Man made: Du har en stor og variert produksjon, og jeg ser ofte igjennom bloggen din når jeg trenger inspirasjon! Tøflene dine er helt unike! :)

5 kommentarer:

florin sa...

Tack kära du!!! Nu ska jag lägga till dig i lin länk-lista och så ska jag försöka komma på vem jag ska ge en award.

Snux sa...

Så hyggelig!! Takk takk takk:)

Thea sa...

Tack! *Sträcker stolt på mig* Nu gäller det att vara snabb och hitta nya inspiratörer att länka till!

Maria / Frøken Fryd sa...

Velbekommen - du har det fortjent, og jeg mener hvert eneste ord :-)

Har du i øvrigt set jeg "lukker" min blogg ? Prøv eventuelt at se noten i min sidebar. Jeg vil MEGET gerne sende dig en invitation hvis du har lyst.

Klem Maria

Gekko sa...

Takk kjære snille du! Det varmer virkelig!! Og så fikk det meg til å innse at jeg ikke har lagt deg til i min lenkeliste!