21. mai 2009

Rumba med Gunn


Di Derre synger: "Hun er på størrelse med en liten traktor og heter Gunn. Hun er kretsmester i alt som er tungt og skal hives langt....". Dette har blitt en intern spøk hos oss. Jeg har gått opp ganske så mange kilo både i det forrige svangerskapet og i dette, så jeg kjenner meg ikke helt igjen når jeg ser meg i speilet. Mannen min har hatt en tendens til å nynne på disse strofene, og jeg tenkte at nå skal jeg ta ham på kornet. Så det ble en traktor-kjole! Til stor glede for Storebror som er lidenskapelig opptatt av traktorer :)Mønsteret er fra Burda, en mamma-modell, men kan nok brukes etterpå også. Jeg hadde mye styr med å få strikk i utringingen for det viste seg at jeg hadde laget løpegangen for trang, så etter mange kvelders utblåsninger sydde jeg strikken på baksiden i stedet for å tre den inni. Det resulterte i en mer bølgete form på utringingen, men den har jo sin sjarm den og...... Det rødprikkete stoffet er fra Panduro og for øvrig er det brukt hvitt, rødt og svart bomullsstoff. Knappene på hjulene er fra Bestemors knappeskrin. Kanten nederst fikk hvitt skråbånd.
Jeg må si at jeg føler meg virkelig som en liten traktor når jeg ser bildet i profil, men forhåpentligvis er det ikke en vedvarende tilstand..... :)

7 kommentarer:

sigrid sa...

så fin du er! Klær med humor- kult!

Kaja sa...

Underbar! Jag tycker att de flesta gravida ofast försöker gömma sin mage (ganska svårt...) eller åtminstone skäms lite för den.

Men, man kan ju faktiskt skämta med den också!

En söt liten traktor är du i alla fall!

Heilt spesiell sa...

Hihi morsomt!Herlig traktor-kjole,og du er FLOTT!!

anna sa...

Tuff klänning!!

lise sa...

Stilig kjole og herlig med selvironi!

Kort og Søm sa...

Super kjole med traktor!!
Fredrikke :o)

Gryda sa...

Kjempefin kjole og morsom kommentar. Nå er det lenge siden jeg har vært i bloggverdenen, så jeg har ikke fått meg meg de lykkelige omstendighetene dine - men gratulerer skal du ha!