29. januar 2009

Forkle


Lillegutt har oppdaget hvor gøy det er å vaske opp! Men når man er 1,5 år blir det en del søl.... Det resulterer i gjentatte skift i løpet av en ettermiddag, så jeg fant ut at han burde få seg forkle. Jeg hadde noe voksduklignende stoff fra Åhlens liggende, og det ble til 2 forklær, ett til å bruke hjemme og ett til hytta. Sist vi var i Oslo var vi på Ikea og kjøpte små gryter og slikt til ham, så nå går det unna i oppvaskkummen. I dag fikk jeg hjelp til å skrelle poteter, som dere ser....Det har blitt en del vann som kommer på gulvet også, og for å redde restene av parketten, tok jeg resten av voksduken og la på gulvet til beskyttelse. Det fungerer kjempebra!Jeg var faktisk positivt overrasket over å sy i dette stoffet, for jeg har prøvd meg på noe annet voksdukstoff fra Stoff og Stil, og det ble fiasko, for det bare forflyttet seg hele tiden for det var for glatt.

5 kommentarer:

anna sa...

Wow, vilket läckert tyg! Blev sugen att ta tag i min vaxduk som ligger i lådan...

Kaja sa...

Jättefint tyg! Sånt skulle jag också vilja ha.

Och... jag kommer ihåg plaskåldern... Vi brukade ha decilitermått, vispar och sånt i badkaret för att barnen skulle få hälla och söla så mycket de ville och mamma skulle slippa torka upp så mycket. Men, det slutade nästan alltid med att jag fick storstäda badrummet för barnen hade hällt ut flera liter vatten på golvet...

Kort og Søm sa...

De var fine..og så lurt å legge voksduk på gulvet!
Jeg har sydd smekker i det voksstoffet, og enig med deg i at det var mye bedre å sy i enn det tykke, glatte fra Stoff&Stil!

Ha en fin kveld :o)

LykkeTROLL sa...

Så mye fint du har laget i det siste! Kjempelurt med forkle og voksduk på gulvet... Lillegutt her i huset synes også det er stor stas med kjøkkentjeneste :o) Gratulerer med den lille spiren !

Lilla K sa...

Så coola de blev! Jätteläckert tyg!