18. oktober 2008

InspirasjonNye bøker har det blitt. Jeg så at Amy Butler var kommet med en bok om småting til småbarn, "Little sticthes for little ones". Jeg bestilte den hos Amazon, og fikk den nylig i posten. Det er en bok med tilhørende mønsterark og nøye beskrivelse av hvordan man skal sy tingene. Det er noen klær og en god del små søte ting og utstyr til babyer og småbarn. Passer fint for de som ikke har sydd så mye før, og fint til inspirasjon for de som trenger litt visuelt påfyll :) Jeg har ikke prøvd noen av mønstrene enda, men det er en fornøyelse å bla i boken. Amy Butler-stilen med form og farger er jo bare skjønn!


Slo også til på "Søm. Abc i sømteknikker" som var hovedbok i Hobbyklubben her for leden. Det tok sin tid før boka kom.... Men den er fin å ha som oppslagsverk på diverse sytekniske ting - både på maskin og for hånd. Den har også en del om materialkunnskap. Jeg har også bøker om hekling og strikking i samme serie, og som mannen min sier "Det er jo en serie!" Han er ganske lett å overtale der. Ja, ikke det at han har noe med å gjøre med mine hobbybøker..... Men det er jo greit å ha en forklaring når postkassen blir full med pakker med diverse til fruen..... :)
Ja, og så ble det et mønster fra Amy Butler på "Frenchy Bags". Bestilte det hos Fabrickworm. Har lenge tenkt å bestille et Amy Butler-veskemønster, men har hatt litt beslutningsvegring. Nå er belsutningen tatt!

4 kommentarer:

Kort og Søm sa...

Den boken fra Amy Buttler kunne jeg også tenke meg! :o)
Den ser veldig fin ut.

Ha en fin uke!

Kort og Søm sa...

Jeg solgte litt klær og kort, men ikke så mye. Det var ikke så mange innom. Men jeg møtte hyggelige mennesker og fikk litt innput, og det er jo alltis bra! :o)

Ha en fin uke!

pepperkverna sa...

Må bare si at du lager så mye fint.....Hege

Dr. Gill sa...

Takk for hyggelige kommentarer :)