9. april 2008

FleecedressLillegutt har fått seg todelt fleecedress. Fleecen har ligget en stund, den ble faktisk kjøpt inn før Lillegutt ble født. Jeg synes at bamsene som er brodert inn i fleecen er så søte at jeg kunne ikke la vær å kjøpe det selv om jeg ikke visste hva jeg skulle bruke det til. Og det viste jo seg at det ble brukt! (Så det lønner seg å samle på tøy!) Mønsteret er fra et gammelt Alt om Håndarbeide, og det er første gangen jeg har foret en jakke. Ikke helt enkelt, men man lærer av sine feil...., gjør man ikke? Det var nok ikke akkurat et sjakktrekk å velge stretchstoff som for til fleece - i alle fall ikke når man bare har en gammel symaskin å sy på. Men noen skjønnhetsfeil bør det jo være for at jakken skal ha sjel :) Ble ganske fornøyd med glidelåsen, har ikke sydd glidelås i forede klær før. Men med litt tålmodighet gikk det bra. Buksen har strikk i livet og for kun nederst slik at den kan brettes opp. Tøyet er fra Stoff og Stil.


6 kommentarer:

Maria / Frøken Fryd sa...

Det ser dejligt lunt og godt ud at have på. Jeg synes du er flink, og ja, det gør bestemt ikke noget at man samler på tøj/stof - det skal nok blive brugt på et eller andet tidspunkt.

Klem Maria

GOBLIgobli sa...

Vilken härlig dress! Jag älskar spetsiga huvor och den passar så himla fint på din jacka. Verkligen mjuk o go´!

Dr. Gill sa...

Takk. Den er varm og god, og Lillegutt ser ut tul å trives i den :) Jeg liker også veldig godt slike spisse "alvehetter", så det tror jeg skal sy flere av.

. sa...

Den var kjempe fin, det er fint med lyse farger nå som det blir vår!

FAP sa...

Hva slags glidelås har du brukt??
Jakken og buksen så veldig god ut!

Dr. Gill sa...

fap: Glidelåsen er delt og kjøpt på den lokale sybutikken. Vet ikke mer om den enn at den var dyr! :)